Web sitesine şu anda tam olarak erişilemiyor.

Çerezleri kullanmamız için izninizi yönetme aracımız geçici olarak çevrimdışı. Bu nedenle, çerez kullanımına izin vermenizi gerektiren bazı işlevler eksik olabilir.

Geleceğin Kokpitini Görmeye Hazır Olun | BMW Joy Blog

Geri sayım başladı.

CES'te geleceğin kokpiti ortaya çıkıyor.

2001'de otomotiv dünyasını değiştiren iDrive'ın Neue Klasse ile hayata geçecek olan yeni nesli, bu kez Las Vegas'ta sahne alıyor. BMW'nin CES 2025'teki sürprizi, sadece bir ekran teknolojisinden ibaret değil; dijital çağın sürüş deneyimini yeniden tanımlayan kapsamlı bir vizyon. Üstelik bu vizyonu, beklenmedik bir ev sahibiyle tanıyacağız.

24.12.2024

BMW, Las Vegas'taki CES'te yine, yeni bir sayfanın kapısını aralıyor. Silver Lot'taki BMW Pavilyonu'nda sergilenecek ilk panoramik iDrive ekran ve işletim sistemi, 2025'te yollara çıkması heyecanla beklenen Neue Klasse modellerinin teknolojik vizyonunu gözler önüne serecek. BMW'nin 2001'den beri kullandığı iDrive sistemi, başlangıçta tartışmalı karşılanmasına rağmen, otomotiv endüstrisinde yeni bir kontrol kavramının öncüsü olmuştu. Bu yeni konsept ise, o vizyonun çok daha ilerisine geçerek sürücü odaklı tasarım, güvenlik ve kişiselleştirme alanlarında BMW'nin yenilikçi yaklaşımını bir adım öteye taşıyor.

7 Ocak Salı günü gerçekleşecek basın toplantısı, Amerikan komedi dünyasının ikonik isimlerinden, Saturday Night Live'ın unutulmaz yüzlerinden olan Tim Meadows'un moderatörlüğünde saat 8:30'da (PST) başlayacak. Las Vegas Convention Center'ın South Hall'unun hemen dışındaki BMW Pavilyonu'nda, BMW AG Geliştirme Direktörü Frank Weber, BMW Group Tasarım Başkanı Adrian van Hooydonk ve UI/UX Geliştirme Başkanı Stephan Durach, yeni nesil BMW iDrive'ı tanıtacak. Van Hooydonk'un 1992'dan beri BMW Group’ta farklı tasarım rollerinde yer aldığını hatırlatalım.

Geleceğin Kokpitini Görmeye Hazır Olun | BMW Joy Blog

Etkinlik programı oldukça kapsamlı: 7 Ocak'ta basın toplantısının ardından 14:00, 15:00 ve 16:00 seanslarında Meadows ve BMW uzmanlarıyla buluşmak mümkün olacak. 8-9 Ocak'ta gösteriler 10:00'dan 17:00'ye kadar her saat başı tekrarlanacak. Final gösterileri ise 10 Ocak Cuma günü 10:00, 11:00 ve 12:00 saatlerinde gerçekleşecek.

YENİ BMW i7.| BMW Joy Blog

Yeni BMW Vision Neue Klasse.

Yeni bir mobilite çağı.

İlginizi çekebilecek diğer yazılar:

BMW Vision Neue Klasse – Bölüm 1: Yeni Mobilite | BMW Joy Blog

BMW Vision Neue Klasse. Bölüm 1: Yeni mobilite.

BMW Vision Neue Klasse – Bölüm 2: Yeni Bakış Açısı | BMW Joy Blog

BMW Vision Neue Klasse. Bölüm 2: Yeni bir bakış açısı.