Doğa Dostu Kavuşmalar İçin Yola Çıkış.
Ağaçlı yollar sizde de heyecan ve mutluluk duygularını tırmandırır mı? Yukarıdaki fotoğrafta benim için yüzü doğaya dönük bir maceradan fazlası var.
2019’da mevsimlerin izini doğada süren bir fotoğrafçı olarak gelecek için tutkularımdan vazgeçmeden, doğayla nasıl doğa dostu kavuşmalar yaşayabilirim diye çok kafa yordum. Gelecek için nasıl daha yeşil kararlar almalıyım? Doğal güzelliklerin fotoğraflarda bir anı olarak kalmaması için, karbon ayak izimi azaltmak için neler yapmalıyım?
2020 için günlük bir alışkanlığımı değiştirmekti hedefim, yolculuklarımı yeşillendirmek. BMW i3 ile yıl bitmeden maceramız bir Aralık günü İstanbul Bahçeköy’de, kış güneşiyle sabaha uyanan bu nefis manzaralı yolda başladı. Yeşil enerjiyle şehre yakın doğal güzellikleri deneyimlemek benim için sürükleyiciydi.
Çerezleri kullanmamız için izninizi yönetme aracımız geçici olarak çevrimdışı. Bu nedenle, çerez kullanımına izin vermenizi gerektiren bazı işlevler eksik olabilir.